Cum pot obtine un credit daca sunt in biroul de credite

In activitatea mea profesionala ma confrunt zilnic cu intrebarea “Cum pot obtine un credit daca sunt in biroul de credite?”, lucrul destul de rau tinand cont ca toate institutiile bancare verifica acest aspect inainte de a oferi un credit unui client.
Dar cum suntem in Romania la orice problema exista si o solutie, sau pot spune ca exista mai multe solutii din care cateva legale sa unele extrem de nelegale si nerecomandate.
Pentru inceput voi face referire la cele nelegale pe care nu le recomand. Camataria este o solutie nelegala pe care nu o recomand pentru ca exista riscul sa stabiliti o dobanda si sa platiti o suma de bani mult mai mare ceea ce este al naibi de dureros mai ales atunci cand ai luat un imprumut pentru ca aveai nevoie disperata de bani. O alta varianta mai moderna de camatarie sunt celebrele imprumuturi cu acte notariale, la prima vedere par chestii ok super faine dar notarul la care sunteti dus de camatar este in cele mai multe cazuri mana in mana cu cu acesta din urma si va face un contract notarial beton din care tot dvs o sa fiti cel pagubit.

Si acum sa revenim la solutiile legale. Cea mai simpla solutie este sa gasiti o ruda sau un prieten care sa nu figureze in biroul de credite cu credite restante si sa-l rugati sa ia un credit pe care sa-l platiti dvs cu seriozitate. Si ar mai fi o solutie si anume sa apelati la un IFN (Institutie Financiara Nebancara). Aceste IFN in anumite situatii mai ofera credite si persoanelor aflate in biroul de credite. Am creat un mic site www.credite-afaceri.com unde gasiti cateva oferte de creditare care poate va sunt de folos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu